Papetăriile online chiar au rost

Mi-am pus de multe ori întrebarea care să fie oare rolul papetăriilor online, eu unul nu cumpărasem niciodată de la ele. Atunci când am avut nevoie de pixuri sau foi pentru imprimantă m-am dus la supermarket și acum cumpărat.

Ei bine, acum, la început de an, am fost să-mi fac plinul pe la rechizite și materiale de birou. Când ai o firmă, trebuie să ai o grămadă de ustensile și rechizite pentru birou. Surpriză, rafturile goale. Cred că nici acum unele magazine din oraș nu au aprovizionat cum trebuie. Nu știu ce se întâmplă, dar clar nu am să-mi mai bat capul cu aceste entități.

Am găsit o papetărie online de la care am cumpărat de toate, de la pixuri la dosare de plastic și agrafe pentru hârtie. Am cumpărat de la ei absolut tot ce mi-a trebuit. Dacă eram în oraș aș fi fost nevoit să pendulez între magazine, nu găseam niciodată tot ce-mi doream într-unul singur. Iată că de data asta nu am mai găsit nimic și am și pierdut vremea cu plimbările.

Norocul meu cu aceste magazine online cărora, după cum spuneam mai sus, în urmă cu ceva timp, nici măcar nu le vedeam rostul.Important este să evoluăm, să ne dăm seama de scopul unor entități comerciale apărute în mediul virtual chiar dacă nouă nu ne sunt chiar utile pe moment. Faptul că ele există la nivel de online demonstrează faptul că au un scop bine definit și o clientelă deloc neglijabilă. Probabil așa va fi în viitor cu tot ce ține de comerț.

Posibilitatea de a cumpăra online tot ce ai nevoie sporește gradul de comoditate și de confort al fiecăruia dintre noi iar produsele care pot fi cumpărate dintr-un magazin virtual sunt de multe ori mai ieftine și mai calitative față de cele care pot fi cumpărate din magazinele fizice.

Voi ce părere aveți despre acest concept numit comerț online prin intermediul căruia beneficiem de mult mai multe avantaje, facem economie de timp (cel mai important aspect) și reușim într-un final să avem în casele noastre lucruri de calitate superioară cumpărate la bani buni?

Reply