Surprinde-o cu o rochie frumoasă

Când? De fiecare dată când ai impresia că ea merită. Adică mereu. Dacă știi că ai o iubită care adoră rochițele, ar fi și păcat să nu-i faci asemenea cadouri din când în când, mai ales la ce diversitate de rochii online avem în comerț.

Am observat în jurul meu un obicei destul de ciudat și deloc frumos aș putea spune: bărbații nu mai dăruiesc femeilor importante din viețile lor decât dacă sunt obligați de o sărbătoare gen 8 Martie, de o zi de naștere, de Crăciun sau Paște.

Și e păcat, sunt de părere că atât timp cât bărbatul își împarte viața cu o femeie dragă, trebuie să se asigure că din relație nu lipsește niciodată elementul surpriză. Nu cred că e așa dificil să intri pe larisafashion.ro de exemplu și să alegi de acolo o rochie pentru iubita, ori pentru soția ta (sper că nu ambele!).

Prețurile sunt mici, calitatea este bună, modelele sunt suficient de diversificate încât imposibil să nu vezi acolo ceva care să știi sigur că o să-i palcă și ei. Nu știu, femeia trebuie respectată mai mult decât simt că o respectă unii și alții în jurul meu.

Și cadoul în sine nu înseamnă respect, ci gestul în sine. Faptul că tu în primul rând, te gândești să o faci fericită. Faptul că în al doilea rând, îți pierzi din timpul tău cu această operațiune. Faptul că în al treilea rând, încerci să ascunzi de ea momentul în care vine curierul și tu trebuie să-l întâmpini înaintea ei astfel încât să reușești să-i faci o surpriză.

Cred că totul se rezumă la sentiment atunci când vine vorba de a dărui. Nu ai cum să iubești și să nu dăruiești, nu ai cum să iubești și să uiți date importante cu ocazia cărora poți profita de ocazie pentru a face o surpriză.

Cred că atunci când iubești vrei să-i cumperi 100 de rochi și rochițe doar ca să o vezi cum sare în sus de bucurie asemenea unui pui de pisoi, în momentul în care-și vede stăpânul întors de la serviciu.

Nu că bărbatul ar fi stăpânul femeii și că ea se bucură doar de lucrurile materiale pe care le primește, să nu înțelegeți greșit, e vorba doar despre sentimente aici.

Reply