Vrea să-și mărească sânii. Să o susțin?

Cred că mulți bărbați au această dilemă în momentul în care iubitele sau soțiile lor îi anunță că au de gând să își facă o operație de mărire a sânilor. Desigur, noi ca bărbați avem niște clișee destul de bine stabilite pe care să le băgăm la înaintare în încercarea de a le convinge că nu au nevoie de așa ceva, însă în realitate, pentru ca oamenii să se simtă cu adevărat fericiți, ei trebuie să se simtă bine în corpurile lor. Defectele fizice precum sânii mici pot să dărâme o femeie din punct de vedere psihic, să nască foarte multe complexe de care clar nu se poate scăpa.

Da, în momentul în care femeia de lângă noi se gândește la mărirea sânilor, trebuie să o susținem, și moral și financiar dacă ne permitem. Dacă nu este vorba despre un simplu moft (mai sunt și asemena cazuri), ci despre o cale de a scăpa de complexe și de a o face să se simtă bine în pielea ei, clar trebuie susținută. Dacă noi care suntem pionul de bază din viața lor nu le susținem, atunci cine să o facă? Da, știm și vorbe de genul „cine te place te place așa cum ești” însă realitatea din teren este cu totul alta.

Vremurile pe care le trăim sunt mai mult decât ancorate în cultul frumosului. Toată lumea caută să facă cumva să arate cât mai bine din punct de vedere fizic. Bărbații se duc la sală ca să pună pe ei mușchi, își fac implanturi de păr, operații de mărire a penisului, de micșorare a nasului, totul pentru o imagine cât mai bună în viața de zi cu zi. Atunci când trăiești într-o societate narcisistă nu ai cum să eviți aceste lucruri și trebuie să te adaptezi obligatoriu. Dacă nu o faci vei fi marginalizat. Și nu-ți dorești ca o persoană dragă ție să se simtă marginalizată sau să-și piardă încrederea în ea, nu?

Susțineți întotdeauna femeile importante din viețile voastre dacă au probleme legate de anumite complexe. Au nevoie de această susținere și vă spun sigur că o așteaptă din partea voastră ca pe aer.

Reply