Te-ai combina cu ea dacă ar face videochat sau masaj erotic?

Ție-ți place de ea. O urmărești zile bune, nu știi cu ce se ocupă. Începi să vorbești cu ea, și apoi afli că face videochat sau masaj erotic. Te mai atrage?

Bună întrebare mai ales pentru niște oameni care au încă în ADN mentalitate comunistă și prejudecăți. În mod normal, fiecare femeie are dreptul la o viață privată indiferent de jobul pe care-l practică, nu?

Noi, românii avem o mare problemă cu femeia. Mulți suntem misogini și nu vrem să acceptăm ideea că-n ziua de azi, femeia este independentă. Se descurcă singură, are job și fuge de cratiță ca dracu de tămâie.

Femeia în ziua de azi nu mai este o întreținută, nu mai este casnică nici după ce devine mamă așa că din punctul meu de vedere, nu e nimic ciudat dacă se ocupă cu videochat sau masaj erotic.

Din contră, eu unul chiar m-aș bucura să am o asemenea iubită, cred că sunt mai multe avantaje decât dezavantaje și nu mă refer strict la faptul că se pricep de minune să întărâte un bărbat.

Femeile care fac videochat sau masaj erotic sunt genul de oameni cu o gândire oarecum mai desprinsă de turma românească. Sunt mai open minded și fără prejudecăți. Am discutat în trecut cu asemenea persoane și să știți că mi-au făcut o impresie destul de bună. Sunt într-adevăr multe care provin din familii defavorizate dar asta nu înseamnă că sunt niște ființe inferioare. Din contră, multe dintre ele au un nivel de gândire mult peste media societății. Nu aș avea nicio problemă dacă iubita mea ar face videochat sau chestii de genul. Voi? Ce părere aveți?

 

Reply