Există bullying în școală pentru că există prostie, nesimțire, violență și lipsă de educație în familie

Multă lume rămâne stupefiată în momentul în care aude că la noi, în România, există bullying în școli. Fraților, nu e nimic ciudat, nu e nimic nelalocul lui într-o societate atât de depravată ca a noastră.

Atunci când auzi tineri de nici 18 ani cu afirmații de genul „Dă-l dracu de bac, eu oricum mă duc la muncă afară”, realizezi instant care este nivelul de educație al copiilor moderni.

Părinții din ziua de azi sunt majoritatea niște cocalari care-și bat nevestele, care vorbesc ca la ușa cortului în familie, care ascultă numai manele cocălărești. Și din asemenea oameni ce ați vrea să iasă? Academicieni?

Copiii sunt oglinda părinților. Dacă copiii ajung bully, și părinții lor sunt bully în familie pentru cineva. Există foarte mulți bully în școlile din România pentru că societatea este una preponderent cocălărească, plină de oameni fără educație care evident, nu au cum să educe pe cineva la rândul lor.

Atât timp cât în societate vor predomina prostia, violența, nesimțirea și lipsa de educație, e clar că tinerii se vor degrada constant de la generație la generație și vor fi mult inferiori celor mai în vârstă.

Noi în loc să evoluăm, dăm înapoi ca racul în niște domenii cheie. Copiii și educația ar trebui să fie o prioritate majoră pentru toată lumea, dar când auzi kinderii cum cântă piese de-ale lui Guță sau Salam, ori Dani Mocanu pe la scara blocului, realizezi că țara asta nu mai are scăpare. O să avem un viitor cocălăresc 100%.

Reply