Ce poate să-ți spună profilul de Facebook despre ea?

Se spune că dacă nu ai Facebook, nu exiști așa că tot românul, cu mic cu mare, vrea să existe și și-a făcut cont pe Facebook. Ei bine, acest lucru te poate ajuta să-ți dai seama dacă fata pe care o placi tu, pe care o urmărești de ceva vreme și cu care ai vrea să stai un pic de vorbă, este cu adevărat ceva ce-ți dorești. Aparențele pot să înșele de multe ori, însă cu ajutorul Facebook poți să vezi exact și precis caracterul unei domnișoare.

Ce poate să-ți spună profilul de Facebook despre ea?

Este o fată foarte încrezută – atunci când are 700 de poze numai cu ea. Narcisismul este boala secolului 21 pentru femei. Unele dezvoltă o dragoste inexplicabil pentru modul în care arată propria persoană după ce-și dau cu 3 kilograme de machiaj pe față. Clar nu dorești așa ceva.

Are un nivel de educație precar – îți poți da seama de acest aspect după ceea ce răspândește în mediul online. Dacă vezi manele sau alte cocălăreli, dacă vezi citate scrise cu greșeli gramaticale sau de ortografie grave, poți să realizezi cu cine ai de-a face.

Este o persoană dubioasă – dacă are 5 profiluri de Facebook. În general, pot să fie două cauze: ori a uitat parola la cele vechi ceea ce e puțin probabil, ori are ceva de ascuns, ține legătura cu anumite persoane de care nu trebuie să afle nimeni.

Trăiește pentru admirație virtuală – are 5000 de prieteni virtuali. Asta înseamnă că este o mare amatoare de atenție virtuală, probabil genul de femeie pentru care Facebook e cel mai scump lucru din lume, așa că dacă vezi o asemenea listă acolo, ai face bine să-ți vezi de treabă, asta dacă nu vrei o femeie blocată în Facebook.

 

Reply