4 semne că îți lipsește activitatea sexuală

În momentul în care organismul nu scapă de stres și de anumiți hormoni eliberați în timpul actului sexual, comportamentul nostru al tuturor se schimbă, indiferent că discutăm despre bărbați sau femei. Și femeile au nevoie de sex la fel de mult ca bărbații, doar suntem cu toții mamifere și conform studiilor, într-un cuplu de mamifere ambilor parteneri le place sexul la fel de mult. Există câteva semne vizibile care pot scoate la iveală lipsa de activitate sexuală, după cum urmează.

4 semne că îți lipsește activitatea sexuală

  1. Devii o persoană mult mai nervoasă. Adică te enervezi repede și din toate prostiile, nimicurile. Dacă cei din jur te știau drept o fire calmă și calculată, în această perioadă vor constata o schimbare și din păcate, nu în bine. Atunci când te enervezi repede și din toate prostioarele clar nu ai cum să faci o impresie foarte bună în jurul tău.
  2. Nu te poți concentra. Este lucru cunoscut faptul că persoanele cărora le lipsește sexul, nu prea pot să se concentreze asupra discuțiilor. Ele sunt acolo lângă tine dar par să se gândească aiurea. Aceste persoane sunt destul de monotone și nu prea au chef de nimic, indiferent de discuție.
  3. Devii workaholic. De obicei oamenii cărora le lipsește ceva, orice, au tendința de a se îngropa în muncă, în foarte multă muncă. Devin workaholici. Așadar, dacă vedeți pe cineva în jur că lucrează foarte mult, mult mai mult față de ceilalți, clar are niște lipsuri în materie de activitate sexuală.
  4. Îți lipsește încrederea. Este normal să-și lipsească din moment ce te confrunți cu niște lipsuri. Toate se vor regla în momentul în care aceste lipsuri vor dispărea.

Reply