4 lucruri de care trebuie să încetezi să te mai plângi celor din jur

Românii sunt genul de oameni care se plâng, se plâng mult și de multe ori degeaba. Am reușit să fac o listă cu lucrurile despre care nu ar trebui nimeni să deschidă vreodată subiectul în acest sens. Sunt convins că mulți dintre voi îmi veți da dreptate la final dacă veți avea răbdare să citiți.

4 lucruri de care trebuie să încetezi să te mai plângi celor din jur

  1. Jobul – nu interesează pe nimeni că ție nu-ți place jobul pe care-l practici. În plus, nu te obligă nimeni să stai acolo, într-un loc ce nu-ți place.
  2. Echipa de fotbal – românii sunt microbiști dar unii dintre noi cam exagerăm. Ducem ideea asta de a ține cu o echipă la ridicol. Știți vorba aia că ce-i prea mult, strică?
  3. Viciile – cu toții avem în anturaj acel prieten care se vaită de când îl știm că încearcă să se lase de fumat dar nu poate. Ei bine, nu există. Dacă ai obiceiul ăsta, încetează să te mai plângi. De ce? Pentru că numai cine nu vrea nu poate. Nu am auzit până acum pe cineva să pice jos în stradă pentru că nu a fumat. Voință trebuie să existe, în rest toate vin de la sine.
  4. Mașina – da, știm cu toții. Se strică, costurile de reparații nu sunt deloc mici. Piesele sunt scumpe, de proastă calitate, mecanicii varză, service-urile fură, etc. Le știm pe dinafară.

Și lista ar putea continua dar am zis să mă limitez exclusiv la obiceiurile românilor de zi cu zi, exemple pe care cu toții le avem în stânga și în dreapta noastră. Cu cât îi vom stresa pe cei din jur mai puțin, cu atât vom reuși să ne bucurăm mai mult de prietenia lor.

Reply