100 de ani de Citizen, 100 de ani de calitate

Anul acesta, în 2018, compania japoneză Citizen renumită pentru ceasurile de mână pe care le fabrică, a împlinit 100 de ani de producție, 100 de ani de existență pe piață.

E incredibil când te gândești că această companie a trecut prin războaie, a trecut prin crize economice, și iată că încă există pe piață în niște vremuri în care produsele lor și-au cam pierdut din utilitate.

Adevărul este că astăzi, când vrem să aflăm cât este ora cu exactitate, puțini dintre noi mai folosim ceasul de mână. Era digitală a pus pe tușă într-un fel ceasurile de mână, obiecte care au rămas oarecum utile doar din punct de vedere fashion sau sport.

Una dintre cele mai realiste explicații pentru care această companie rămâne un renume la nivel mondial este faptul că produce în continuare ceasuri de foarte bună calitate. Calitatea este singura soluție prin care un producător poate să dăinuie printre ani, printre decenii, pe o piață care de la an la an se schimbă tot mai mult.

Iată că ceasurile Citizen sunt încă la putere, oferind un echilibru perfect între calitate, preț și performanță. Să nu uităm că discutăm despre un brand renumit nu doar pe nișa fashion, ci și pe nișa sport unde precizia și rezistența la condiții vitrege sunt aspecte foarte importante.

Ceasurile Citizen sunt disponibile și în România pentru cei care doresc un astfel de accesoriu de foarte bună calitate. Dacă ar fi să caracterizăm acest brand din punct de vedere al stilului, am aduce în evidență eleganța, performanța, calitatea materialelor folosite în construcție, istoria unei companii care în 2018 face 100 de ani de existență și ne demonstrează astfel că se pricepe foarte bine la ceea ce face încă de pe vremea Primului Război Mondial.

Voi ce părere aveți despre Citizen?

Ați cumpărat vreodată un astfel de ceas, ori vă bate gândul să faceți acum investiția?

Aș fi curios să aflu și părerile voastre, ale celor care dețin deja de ani buni un astfel de ceas, cu bune și cu rele pentru că produsul perfect nu există. Orice obiect care ajunge pe piață are calități dar și defecte.

Ca și oamenii de altfel.

Reply