Merită investiția într-un trusou de botez personalizat?

Botezul este un eveniment fără repetiție în cadrul căruia nașii joacă un rol crucial. Se spune că nu e nimic mai frumos pe lume decât să botezi un copil, din postură de nași bineînțeles. Odată cu măreția acestei poziții din cadrul botezului, vine și responsabilitatea. Nașii sunt cei care trebuie să cumpere foarte multe obiecte necesare acestei taine săvârșite în biserică. Dintre toate, trusoul de botez este de departe cel mai important obiect care trebuie avut în vedere.

Evident, multă lume se întreabă dacă merită sau nu investiția într-un trusou de botez personalizat. Costurile sunt oarecum mai mari față de un trusou normal. Cei care au fost nași până acum măcar o dată pot să confirme faptul că aceste cheltuieli nu sunt colosale, așa cum se zvonește. În plus, nu se pune nimeni naș în fiecare lună. Discutăm despre un eveniment destul de restrâns ca și repetitivitate, în cadrul căruia nașii doresc întotdeauna să iasă în evidență prin calitate. Având cea mai înaltă funcție în cadrul botezului, aceștia trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Trusouri de botez se găsesc pe toate drumurile, însă nașii vor dori întotdeauna ca micuțul pe care-l botează să aibă parte de ce-i mai bun, așa că vor căuta întotdeauna niște trusouri mai speciale. Una dintre alegerile frecvente este un trusou de botez personalizat, trusou care conține de obicei numele celui mic frumos brodat, alături de alte însemne precum ursuleți, îngerași, etc. Nașii vor dori întotdeauna să aducă un plus de calitate și să transforme evenimentul într-unul unic.

Să luăm drept exemplu acest trusou de botez pentru fetițe. Calitatea materialului este acolo unde trebuie (bumbac 100%), setul conține toate cele necesare tainei bisericești, iar elefănțelul roz alături de numele prințesei merită fiecare leu cheltuit în plus de către nași. Un trusou foarte simpatic, personalizat, este mai mult decât indicat. Așa cum fiecare copil în parte este unic în lume, și obiectele de care acesta se folosește la orice vârstă trebuie să fie unice.

Pentru nași trebuie să fie o bucurie nespus de mare faptul că au ocazia să se ocupe de un copilaș care le va purta și numele. Mulți dintre nași păstrează o strânsă legătură cu familia copilului botezat permanent. Nașii devin de multe ori o a doua familie pentru copilul botezat și așa e normal să fie. Cunoaștem cu toții nași care se ocupă de onomasticele celor mici pe măsură ce aceștia cresc, le cumpără accesorii petrecere, le fac cadouri frumoase, au grijă de ei cu alte cuvinte.

Ca să răspundem și la întrebarea din titlu, este mai mult decât evident faptul că investiția într-un trusou botez personalizat merită cu vârf și îndesat. Copilul care-ți va purta numele merită ce-i mai bun, merită ceva unic chiar din stadiul de inconștiență. Amintirile care rămân de la botezul acestuia vor cântări destul de mult pentru toți cei implicați: părinți, nași, chiar și pentru copilașul care deocamdată nu știe nimic despre lumea în care tocmai a luat viață.

Cantitatea de emoție desprinsă dintr-un asemenea eveniment este direct proporțională cu pregătirile care se fac. Cu cât se încearcă obținerea unui standard de calitate mai ridicat, cu atât amintirile și emoțiile transmise vor fi la un nivel superior. Fiind vorba despre un eveniment fără repetiție, toată lumea trebuie să se implice cât mai mult. Cum nașii joacă un rol fruntaș în cadrul acestui eveniment, este foarte normal ca și ei să investească în obiecte de calitate, folosite atât în momentul slujbei religioase cât și pe viitor. După cum spuneam mai sus, nașii nu se aleg doar pentru un moment care ține câteva ore. Nașii rămân pe viață niște persoane mai mult decât importante în viețile părinților și copilului botezat.

Reply