2 sfaturi pentru a-ți face o iubită dacă ești timid

Nu toți oamenii sunt ființe foarte sociabile așa că de multe ori, unii au mari probleme în a atrage oameni noi în jurul lor. Lucrurile devin cu adevărat dramatice pentru aceste persoane atunci când vine vorba despre o parteneră. Ei bine, în cele ce urmează vom trece în revistă 2 sfaturi pe care dacă le aplici o să devii o persoană mult mai sociabilă, o să poți să-ți faci prieteni noi și, de ce nu, o să poți să-ți găsești jumătatea. Haideți să le trecem așadar în revistă.

2 sfaturi pentru a-ți face o iubită dacă ești timid

  1. Nu urma tipare. De obicei, atunci când un bărbat vrea să-și găsească pe cineva, se duce la bar sau la o petrecere, găsește o tipă pe care o place și începe să flirteze cu ea, începe să-și canalizeze toată energia asupra ei. Nu, nu așa trebuie să faci. E bine să ieși în evidență dar știi vorba „Ce-i prea mult, strică”. Atunci când iei la țintă pe cineva, te închizi prea mult altora. Cel mai bine ar fi să nu urmezi acest tipar, ci să discuți cu mai multă lume indiferent cine sunt ei. Cu cât sunt mai mulți oameni în jurul tău cu care discuți, cu atât sunt șanse mai mari să te placă cineva.
  2. Nu fii inabordabil. Atunci când ieși în oraș și te duci la un bar de exemplu, lasă uitatul în telefon, scoate căștile din urechi, stai drept, nu cu mâinile în sân sau în buzunare. Trebuie să pari destul de relaxat. Poți să urmezi aceste sfaturi și atunci când te duci să iei masa în oraș. O să poți să observi mult mai senin ce se petrece în jurul tău și cu siguranță și alții te vor observa pe tine.

Reply