Cum să te organizezi mai bine cu telefonul mobil

Deși în România 90% din populație folosește telefonul mobil numai pentru Facebook, există și persoane care reușesc să se folosească de alte funcții ale sale pentru a deveni mai organizați, mai ordonați și implicit mai productivi. Iată cum poți să te organizezi mai bine cu telefonul mobil.

Cum să te organizezi mai bine cu telefonul mobil

Lista cu activități – atunci când ai foarte multe lucruri de făcut în cursul unei zile, dacă nu ți le notezi undeva e foarte posibil să uiți să le faci pe toate. Telefoanele mobile sunt perfecte pentru organizare. Toate au aplicații ce-ți permit să-și întocmești liste și multe îți trimit și notificări, să nu uiți.

Lista de cumpărături– dacă-ți faci o listă cu ce anume ai de cumpărat de la supermarket, cu siguranță o să reușești să fii mult mai organizat și să cheltui mult mai puțini bani. În ziua de azi nu mai este necesar să scrii cu pixul pe foaie ce trebuie cumpărat, poți să scrii în telefonul mobil.

Plata cu telefonul – te scapă chiar și de carduri, nu numai de cash. În România din păcate nu prea sunt unități comerciale care să accepte plata cu telefonul, dar cu timpul aceasta va fi implementată în toată regula și la noi. E doar o chestiune de timp cum s-ar spune. Migrăm către era tehnologiei.

Multitasking – cel mai greu este să faci multitasking. Oamenii au fost concepuți pentru a putea duce la bun sfârșit o singură operațiune, nu sunt roboți sau calculatoare. Cu toate acestea, se pot folosi de calculatoare pentru multitasking. Există aplicații precum Basecamp ce te ajută să te ocupi de mai multe proiecte în același timp, are liste separate cu sarcini, etc.

Reply