Echipamente care nu ar trebui să lipsească niciunui fast food

Afacerile de tip fast food au început să înflorească în ultimii 10 ani peste tot în România și este oarecum normal ce se întâmplă. Viața începe să se desfășoare într-un ritm din ce în ce mai alert iar oamenii nu mai au timp să gătească acasă, de multe ori sunt nevoiți să apuce din zbor câte-o shaorma apoi să-și continue rezolvarea problemelor de serviciu sau existențiale. Astfel, dacă te bate gândul să încerci și tu un astfel de business, trebuie să știi mai întâi care sunt echipamentele necesare desfășurări acestui tip de activitate. Iată o listă cu echipamente fast food care nu ar trebui să-ți lipsească.

Echipamente care nu ar trebui să lipsească niciunui fast food

Aparat shaorma și kebab – două dintre delicatesele fast food pe care toată lumea le dorește. În România shaorma prinde destul de bine așa că ar fi o greșeală uriașă să începi o afacere în acest domeniu fără dotarea specifică. Partea bună este că aceste aparate se pot cumpăra simplu, ieftin, de la firme precum Conti Grup. Nimic nu se compară cu o shaorma în timpul unei zile grele de muncă.

Mașini hamburger – după shaorma, la ora actuală hamburgerul este cel mai consumat produs de tip fast food din România. Este simplu de făcut, ieftin, și foarte gustos. Dacă ai de gând să deschizi un fast food într-o zonă aglomerată trebuie să te gândești și la timpul de servire. Nu degeaba îi zice                 „fast” food. O mașină pentru hamburgeri care poate scoate 1000 de bucăți/oră este mai mult decât indicată.

Friteuză  – cartofii prăjiți sunt sarea și piperul oricărui fast food. Aceștia sunt serviți fie ca porție individuală, fie sunt puși în diverse preparate de genul hamburger sau shaorma. Nu cred că am văzut până acum o afacere de tip fast food care să lucreze fără friteuză, așa că trebuie să o adăugăm pe lista echipamentelor care nu ar trebui să lipsească niciunui fast food, indiferent de nișă.

Și lista poate continua, important este să le aveți pe cele mai importante trei de mai sus, pentru început. Ulterior, în funcție de cerință, vă mai puteți dota cu un prăjitor de pâine, cu un grill, etc.

Reply