7 fraze care te vor ajuta să câștigi încrederea oamenilor

Dacă vrei să câștigi mai repede încrederea celor din jur, poți să strecori în conversație anumite cuvinte care să te ajute în acest sens. Am făcut o listă cu cele mai utile fraze, după cum urmează:

7 fraze care te vor ajuta să câștigi încrederea oamenilor

  1. „Salut, arăți superb astăzi…” Atunci când vrei să saluți pe cineva, dacă vei mai adăuga niște cuvinte, conversația va fi una mult mai adâncă, preferabil să fie un compliment.
  2. „Înțeleg ce vrei să spui…” Chiar dacă nu ești de acord cu o anumită idee promovată de cineva, dai dovadă de înțelepciune și de respect față de interlocutor dacă spui acest lucru.
  3. „Din punctul meu de vedere…” Acest mod de a începe o propoziție te ajută să nu pari că impui o idee cu forța atunci când există o discuție în contradictoriu.
  4. „Sunt numai urechi…” va confirma faptul că ești foarte atent la ce urmează să ți se povestească, lucru ce demonstrează interesul pentru un anumit subiect de discuție.
  5. „A fost vina mea…” oamenilor le plac persoanele capabile să-și asume o responsabilitate, să-și ceară scuze atunci când lucrurile nu se întâmplă conform planului din pricina lor.
  6. „Poți să mă ajuți?” odată ce ai recunoscut că ai greșit, a cere ajutorul cuiva te va face să pari și mai de încredere pentru că vei părea că vrei să îndrepți lucrurile ca la carte.
  7. „N-aș fi reușit fără ajutorul tău” să arăți recunoștință cuiva care te ajută, care te-a ajutat cu o anumită problemă va scoate în evidență faptul că pentru tine, contribuția lui a fost valoroasă.

Reply