4 semne că ea nu mai este îndrăgostită de tine

Din păcate, nimic nu ține veșnic, nici măcar iubirea, mai ales dacă relația a fost întemeiată mai mult pe bază de atracție, nu de sentimente. Există câteva semne clare că ea nu mai este îndrăgostită de tine, semne pe care le vom trece și noi în evidență în cele ce urmează.

4 semne că ea nu mai este îndrăgostită de tine

Are ocupații noi, iar tu nu te numeri printre ele – omul care este îndrăgostit de tine își dedică practic viața fericirii tale. Va încerca în orice secundă a vieții ei să te facă fericit. Când nu se mai întâmplă asta, când ea începe să aibă alte activități iar tu cazi pe locul doi ca nivel de importanță, clar ceva se întâmplă.

Începe să întârzie inexplicabil – exact cum spuneam mai sus, femeia care nu te mai vede o prioritate începe să-și găsească alte activități mai importante, care o pot face să întârzie inexplicabil la întâlnire, la cină, etc. Începi să tragi de ea să faceți lucrurile pe care cândva le făceați cu drag.

Nu-i mai pasă de aspectul fizic – nu se mai machiază așa de frumos cum o făcea cândva și începe să ia în greutate, știind foarte bine că ție nu-ți plac aceste lucruri, știind foarte bine că tu ai plăcut-o dintotdeauna pentru că ea era slăbuță și cochetă.

Nu mai este așa de afectuoasă – pur și simplu nu mai vine să se gudure pe lângă tine ca o pisicuță, gest tandru care denotă afecțiune și care confirmă faptul că ea este îndrăgostită de tine. Lipsa afecțiunii este de departe cel mai important semnal de alarmă pentru lipsa de sentiment.

Reply