Discuții care pot pune punct unei relații cu mare ușurință

În ziua de azi, relațiile nu se mai bazează așa de mult pe ideea de compatibilitate, ci se întemeiază mai mult în baza atracției fizice. Astfel, e destul de lesne de înțeles de ce există multe disensiuni în cuplurile moderne, de ce există multe certuri și discuții în contradictoriu. Din păcate, unele discuții pot să destabilizeze destul de serios o relație și chiar să o destrame așa că în cele ce urmează vom trece în revistă câteva dintre aceste subiecte „sensibile” pe care ar trebui să le evitați.

Discuții care pot pune punct unei relații cu mare ușurință

  1. Cine spală vasele? Faptul că o pui mereu pe ea să facă curățenie prin casă ori să spele vasele o să o facă să se simtă folosită, într-o relație responsabilitățile se împart în mod egal. Sunt șanse mari să rupă relația.
  2. Eu am mereu dreptate! Cel mai dificil este să discuți cu genul acela de persoană care are impresia că indiferent de situație, are mereu dreptate. Femeile urăsc chestia asta.
  3. Nu vreau copii. O discuție foarte sensibilă care poate destrăma un cuplu mai ales dacă este vorba despre unul matur. Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii încep să-și dorească copii. E ceva normal și firesc. Dacă tu nu vrei, evită discuția pentru că dacă ea îți dorește foarte mult un copil, s-ar putea să te cam înlocuiască cu alt bărbat care nu are o problemă cu chestia asta.
  4. Despre SEX… E bine să existe consens atunci când vine vorba despre sex chiar dacă unul dintre voi nu are chef în acel moment. Nu cred că moare nimeni pentru 5 minute. Dacă ai o parteneră mofturoasă atunci când vine vorba despre sex, s-ar putea să-ți dorești să o cam înlocuiești.

Reply