Ce spune poziția în care dormi cu iubita ta despre relația în sine?

Da fraților, există oameni care au studiat pozițiile în care dorm cuplurile în pat și au reușit să le folosească pentru a descifra tipul de relație, tipul de oameni din relație, etc. Haideți să le trecem și noi în revistă, sunt curios dacă vă veți regăsi în cele enumerate mai jos.

Ce spune poziția în care dormi cu iubita ta despre relația în sine?

Spate-n spate cu spațiu între – deși nu pare o poziție prea romantică, studiile arată faptul că este cea mai des întâlnită poziție de dormit în cuplu. De ce? Pentru că este foarte practică. În plus, cuplurile se simt în siguranță așa dar și conectate. Această poziție simbolizează atât apropiere cât și independență.

Spate-n spate lipiți – este cea de-a doua cea mai populară poziție de dormit în cuplu. Aceasta scoate în evidență faptul că ambii parteneri sunt relaxați și se simt bine unul în preajma celuilalt.

Jumătate peste parteneră – această poziție demonstrează faptul că bărbatul dintotdeauna a dorit să-și protejeze femeia. 18% dintre cupluri adoptă această poziție atunci când merg la culcare.

O persoană domină patul  – iată și o altă situație destul de întâlnită, dar care nu este așa de ok precum celelalte. Dacă te trezești în miez de noapte cu frig pe tine din cauza că ea a luat toată pătura, sau te trezești că ești la un pas să cazi din pat pentru că ea s-a întins peste tot, clar lucrurile nu sunt în regulă.

Ea doarme cu capul pe pieptul tău – este poziția cea mai adoptată în cadrul lunii de miere. Este o poziție foarte tandră și afectuoasă, des întâlnită în cadrul cuplurilor nou formate. Din păcate doar 4% dintre cupluri o adoptă la scară largă.

Reply