3 obiceiuri ale cuplurilor cu o viață sexuală de milioane

Cu toții ne dorim o viață sexuală de nota 10 în viața de cuplu, însă din păcate nu este atât de simplu de obținut. Din fericire, putem lua exemplu de la cei care au ajuns să se bucure de așa ceva,  putem să-i studiem ca și indivizi iar în cele ce urmează, von discuta un pic despre obiceiurile lor. Puse cap la cap, veți vedea că veți reuși și voi să aduceți în prim plan o viață sexuală de nota 10 în cuplu.

3 obiceiuri ale cuplurilor cu o viață sexuală de milioane

  1. Au interese separate – adică sunt oameni care deși au multe lucruri în comun, au și pasiuni separate care-i țin departe unul de celălalt suficient de mult timp cât să li se facă poftă unul de celălalt. Odată căsătoriți, mulți renunță la anumite pasiuni de care se îngrijau cu alte persoane și rămân doar adepți ai activităților care implică doar cuplul.
  2. Își oferă atenție – atunci când ești atent la partenera ta de discuție și de viață, captezi mai mult. Înveți mai mult despre ea și ți se face poftă de ea mai intens. Aviz amatorilor care deși formează un cuplu, atunci când ies în oraș la un suc sau la o cafea, stau ca muții față în față și butonează pe telefon. Nu poate exista o viață sexuală de nota 10 dacă nu acorzi atenție partenerului.
  3. Planifică sexul – trăim niște vremuri destul de agitate, cu joburi în cadrul cărora disponibilitatea la program prelungit nu mai este o opțiune. Într-un cuplu, nu poți avea sex de nota 10 dacă nu îți pui în plan să realizezi acest lucru și cum poți face asta? Având grijă să nu sari mai mult de 4-5 zile fără această activitate.

Reply