6 mituri legate de sex pe care toată lumea le crede reale

Există multe mituri legate de sex dar, spre dezamăgirea noastră, puține sunt reale. Haideți să le trecem în evidență pe cele mai importante 8 astfel de mituri care nu sunt adevărate.

6 mituri legate de sex pe care toată lumea le crede reale

  1. Sexul arde multe calorii – am auzit de multe ori chestia asta, că dacă faci mult sex, slăbești. Adevărul este că, potrivit studiilor, în 30 de minute de sex se ard maxim 150 de calorii.
  2. Sexul bun diferă în funcție de vârstă – mai precis, cică ar exista 10 ani diferență între femei și bărbați, când aceștia simt cel mai bun sex. Nimic mai fals.
  3. Poți face infarct din cauza sexului – adevărul este că potrivit statisticilor, sexul, efortul fizic intens scad șansele de apariție a infarctului și a bolilor de inimă.
  4. Stridiile și ciocolata cresc apetitul sexual – deocamdată nu există niciun studiu legat de acest aspect. Stridiile conțin într-adevăr mult zinc, dar atât.
  5. Bărbații se gândesc la sex o dată la 7 secunde – fals. Un studiu de la Universitatea din Ohio a făcut lumină în acest caz. Bărbații se gândesc la sex de 19 ori pe zi, nu de 8000 de ori cât ar însemna o dată la fiecare 7 secunde. Aceștia se mai gândesc la mâncare de 18 ori pe zi.
  6. Sexul afectează performanța sportivă – o teorie dezbătută ani de zile, timp în care antrenorii sfătuiau sportivii să se abțină de la sex în preajma marilor evenimente. Din contră, lipsa sexului crește destul de mult nivelul de frustrare și agresivitatea, având impact negativ asupra performanțelor sportive.

Reply