Dăruirea de trandafiri criogenați – gestul nobil al viitorului

Bărbații dăruiesc trandafiri femeilor de mii de ani și deși pe alocuri această tradiție pare să se dilueze și eventual să dispară, eu unul nu cred asta. Eu unul cred că asistăm la un fel de transformare sau mai bine zis de adaptare a gestului la cerințele unei societăți moderne. Este clar că am evoluat foarte mult față de acum 100 de ani și un simplu buchet de flori nu prea mai dă pe nimeni pe spate. Astfel, în cele ce urmează vom discuta despre trandafiri criogenați sau mai bine zis nemuritori. Ei sunt viitorul gestului nobil de a dărui flori din punctul meu de vedere.

Ce sunt trandafirii criogenați de fapt?

Discutăm despre niște flori tratate chimic ce nu se mai ofilesc niciodată. Rămân veșnic în forma în care sunt primite. Culoarea rămâne și ea la locul ei. Acest tip de trandafir poate fi comandat online din florării precum florariadevis.ro și partea bună este că nu sunt nici foarte scumpi. Hai să vedem și cui se adresează ei.

Cine se poate bucura foarte mult de acești trandafiri criogenați?

În principiu ar fi trei cazuri mari și late:

  • Atunci când vrei să faci pur și simplu un cadou special cuiva. Discutăm despre un trandafir foarte frumos ambalat care poate sta pe post de decor în orice cameră. Pare genul de cadou la care nu s-ar aștepta nimeni vreodată.
  • Atunci când vrei să surprinzi o femeie căreia nu-i plac florile. Există și femei cărora nu le plac florile, care le consideră o povară mai ales din cauza faptului că nu țin mai mult de câteva zile. Acest trandafir ține o viață.
  • Atunci când ai de-a face cu o femeie care urăște să arunce flori. Există și femei pentru care a arunca florile venite din partea cuiva drag este o adevărată dramă, vor să rețină gestul pentru toată viața și acum se poate.

Trandafirii criogenați sunt un concept oarecum nou în România și va fi nevoie de ceva timp astfel încât să prindă și la noi. Pot fi achiziționați prin intermediul serviciului de livrare flori disponibil în florăriile online. Aceste florării pot să-i trimită direct la destinatar sau îți pot fi livrați direct ție prin curier în cazul în care vrei să-i dăruiești personal. Mie personal mi se par o idee bună acești trandafiri criogenați pentru că duc mai departe ideea de a dărui flori într-un secol al tehnologiei în care nu-și mai au loc gesturile clasice. Până și florile încep să se adapteze treptat la nou, cu sau fără voia noastră.

E greu de spus ce anume ne rezervă viitorul, însă sunt mai mult decât sigur că acest concept de a dărui flori nu o să piară niciodată. Poate se va mai modifica el în esență pe ici pe colo, dar per total va exista. Avem în sânge, în molecula ADN mai bine zis dorința de a face fericiți pe cei din jurul nostru prin intermediul cadourilor și din moment ce oamenii dăruiesc flori de mii de ani, cu siguranță acest gest va exista și peste alte mii de ani. Cu condiția să mai rezistăm noi ca specie sau planeta noastră să rămână întreagă cu atâta poluare pe ea. E posibil să se termine povestea mai repede decât credem. În fine, voi ce părere aveți despre trandafirii criogenați? I-ați cumpăra pentru a-i face cadou femeilor importante din viețile voastre? Sunt curios care este părerea voastră pe care o aștept în secțiunea de comentarii.

 

Reply