Câteva lucruri amuzante pe care nu le știai despre sărut

Tuturor ne place să fim sărutați dar și să fim noi cei care inițiază acest gest, foarte des folosit pentru a exprima afecțiune. Ei bine, din moment ce este vorba despre o activitate pe placul tuturor, haideți să vedem și câteva lucruri interesante despre sărut pe care cu siguranță nimeni nu prea le știe.

Câteva lucruri amuzante pe care nu le știai despre sărut

Cel mai lung sărut din istorie – s-a întâmplat în anul 2013 și a ținut mai bine de 3 zile. Un cuplu de thailandezi și-au lipit buzele pentru atenție, 58 de ore, 35 de minute și 58 de secunde. Ekkachai Tiranarat și Laksana Tiranarat au început să se sărute pe 12 februarie în Pattaya, Thailanda și au ținut-o așa până de Valentine’s Day. Da, un record omologat în Cartea Recordurilor.

Cel mai lung sărut din filme – 3 minute și 24 de secunde a durat cel mai lung sărut apărut vreodată într-un film. Culmea, acesta a avut loc în 2010 între două femei, în pelicula Elena  Undone. Recordul precedent data din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial (anul 1941), petrecut în filmul You’re in the Army Now (3 minute și 6 secunde). Destul de interesantă și această statistică.

Există legi pentru sărut – unde s-ar putea întâmpla așa ceva decât în SUA, Țara Tuturor Posibilităților? În Iowa și Indiana, poți primi amendă dacă săruți pe stradă pe cineva. Există lege clară care interzice acest gen de manifest. În statul Colorado există legi și mai ridicole. Acolo, bărbații nu au voie să-și sărute nevestele în timp ce acestea dorm și nici toată ziua de sâmbătă.

Reply