Lucruri de care nu trebuie să te plângi

Firea umană are în molecula ADN acest obicei de a se plânge mereu și pentru toate nimicurile. E ok să-ți spui oful oamenilor importanți din viața ta, dar trebuie să fii atent la un anumit aspect: dacă faci chestia asta prea des și fără un motiv întemeiat, s-ar putea să-i faci pe cei care te ascultă să-și dorească să nu te mai asculte pe viitor. De fapt, iată X lucruri de care nu ar trebui să te plângi niciodată.

3 lucruri de care nu ar trebui să te plângi niciodată

  1. Jobul – în ziua de azi dacă ai probleme la serviciu, dacă nu te înțelegi cu colegii ori plata nu este pe măsura așteptărilor tale, ai libertate de a-ți da demisia și de a căuta altceva de muncă. Nu mai trăim pe vremea sclaviei, avem puterea de a schimba propria viață atunci când lucrurile nu merg într-o direcție favorabilă, așa că din acest punct de vedere, nu ai de ce să te plângi.
  2. Echipa de fotbal – în România, bărbații sunt microbiști. nu poartă microbi în sânge sau ceva, acesta este termenul pentru cei care sunt suporteri înfocați ai unei echipe de fotbal. Niciodată nu trebuie să te plângi de cum joacă echipa, mai ales femeilor. Nu interesează pe nimeni, de fapt fotbalul pentru cei care nu au tangență cu domeniul este un sport chiar plictisitor.
  3. Viciile – nu are rost să te plângi că nu ai bani de țigări de exemplu. Poți renunța la ele dacă nu ai bani. Nu sunt medicamente care să te țină în viață sau ceva de genul. Din câte știm noi, până acum nu a murit nimeni după ce s-a lăsat de fumat. Din contră, oamenii mor din cauza fumatului.

Reply