De ce a fost specială nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

În momentul în care ducele și ducesa de Sussex au devenit soț și soție, aceștia au rupt tradiția din multe puncte de vedere. Vom discuta și noi despre aceste aspecte în cele ce urmează.

De ce a fost specială nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

  1. Markle este de origine americană – în noiembrie 2017, Markle a devenit oficial prima femeie americană logodită cu o viță nobilă englezească.
  2. Evenimentul a avut loc în weekend – 19 mai 2018 a picat sâmbătă.În mod normal, nunțile regale englezești au picat în timpul săptămânii. Regina Elisabeta II s-a măritat cu prințul Philip joi, Prințul Charles și prințesa Diana s-au căsătorit miercuri în timp ce William și Kate Middleon au ales data nunții o zi de vineri.
  3. Tortul a fost… ciudat – tortul cu gust de lămâie a rupt tradiția regală din multe puncte de vedere. Înainte erau agreate tartele cu fructe. Înălțimea, treptele tortului au fost de asemenea atipice.
  4. Nu a fost într-i zi liberă – de obicei nunțile regale erau puse în bank holliday. Cu toate acestea, nunta lui Harry și a lui Meghan a picat într-o sâmbătă când destul de multă lume a fost liberă.
  5. Nu a fost o nuntă grandioasă – să spunem că a fost o nuntă medie. Nici foarte pompoasă dar nici sărăcăcioasă. Oricum Prințul Harry este al 6-lea la tron în caz de ceva, așa că, probabil acesta a fost motivul principal pentru care grandoarea a lipsit, nu-și avea rostul.
  6. Fără sărut de la balcon – celebrul săprut de la balconul Palatului Buckingham nu a mai avut loc. Era o tradiție până acum care, iată, nu s-a mai păstrat.
  7. Au fost invitați 2640 oameni de rând – o premieră până acum, se pare că Harry și Meghan au dorit ca publicul să le fie alături în această zi de sărbătoare.

Reply