Renovarea bucătăriei cu sticlă printată

Fie ca e vorba de o casa noua sau de renovarea celei detinute deja, decorarea incaperilor este una dintre activitatile esentiale. Cand alegem sa ne redecoram casa, intotdeauna optam pentru un model mai special, pentru un design unic si nou care sa ne dea o senzatie placuta de cate ori revenim acasa.  Pentru a te simti bine acasa, design-ul incaperilor este foarte important lasandu-si amprenta mereu asupra starii de spirit atat a noastra cat si a familiei si a prietenilor care ne viziteaza.

Bucataria, fiind una dintre cele mai folosite incaperi dintr-o locuinta, este si cea care are nevoie de mai multa atentie.  Aici avem nevoie de obiecte de mobilier rezistente la caldura, aburi si alti factori care dauneaza mobilierului si avem nevoie de obiecte cat mai usor de curatat datorita depunerilor . Una dintre cele mai bune decizii pe care o putem face atunci cand vine vorba de redecorarea bucatariei este sticla printata. Aceasta se poate folosi atat la usi si partitii dintre bucatarie si alte incaperi, la usi pentru mobilier cat si pentru acoperirea peretilor. Fiind usor de curatat, sticla printata bucatarie este una dintre cele mai practice variante care te scuteste de eforturi suplimentare si are o durabilitate ridicata.

Pe langa faptul ca este foarte practica, sticla printata de bucatarie poate sa fie personalizata dupa placul oricui. Aceasta este o sticla speciala pe care se aplica cerneala ceramica prin tehnologie digitala. Cerneala se depune direct pe suprafata sticlei iar prin securizare si devine o suprafata printata rezistenta la abraziune, apa, raze ultraviolete, solventi, acizi etc.

In ciuda faptului ca vorbim despre o suprafata de sticla, sticla printata este una foarte rezistenta iar in cazul in care aceasta se sparge, datorita protectiei impotriva ranirii, aceasta se va fractura in cioburi foarte mici si inoffensive.

Pe langa aspectul elegant pe care sticla printata il ofera bucatariei, ea poate sa fie personalizata cu diferite imagini, modele sau idei care pot fi printate. EVOPRINT poate sa aduca la viata bucataria visurilor tale cu ajutorul sticlei printate de bucatarie, iar odata cu aceasta vine si aspectul unic, original, rezistent si usor de intretinut al incaperii principale din casa fiecaruia.

Reply