O căsnicie de calitate începe cu un inel de logodnă și cu o verighetă de calitate

Cu toții visăm la acea căsătorie care să țină pentru totdeauna, sau așa cum spune preotul „Până când moartea vă va despărți”. Cu toții visăm să cerem în căsătorie femeia pe care o iubim nespus de mult și ea să înceapă să plângă de emoție când ne așezăm în genunchi în fața ei, și să spună un DA mai mult decât categoric atunci când punem întrebarea „Vrei să fii soția mea?”.

Acest drum al unei căsnicii de succes, trebuie să înceapă cu verighete sau inele de logodnă handmade. Sau ambele dacă doriți să duceți lucrurile la extrem și să dovediți că pentru voi, acest eveniment care va urma în viața voastră se dorește a fi unul foarte special și diferit. Știu că e mai simplu și mai ușor să cumperi verighete sau inele de logodnă din magazine, dar nu vor avea nimic aparte, nu vor avea nimic special, nu vor avea o parte din voi. Personalizarea lor și ideea că vor fi făcute manual de către un meșter, ar trebui să vă ofere o oarecare siguranță, o oarecare încredere că veți avea parte de un eveniment special. Nimic nu e mai frumos decât să ceri în căsătorie cu un inel unic în lume. Imaginează-ți cum se va simți viitoarea ta soție când va arăta inelul primit prietenelor sale, care poate vor fi măritate și vor avea toate același timp de inel, model un pic diferit. Oamenii cu personalitate vor dori întotdeauna lucruri de calitate și este mai mult decât evident faptul că în ziua de azi calitate = handmade.

Ideea e destul de simplă: nunta este de departe cel mai important eveniment din viața unui bărbat. Astfel, fiecare pas către căsătorie trebuie făcut cu mare atenție și cu mare implicare. E nevoie de curaj dar și de calitate. Inelul de logodnă, verigheta, sunt primii pași către o viață în doi pe care toată lumea cred că și-o dorește de calitate. Astfel, e musai să avem și bijuterii de calitate. Cred că e logic ce spun.

Reply