Sunt ceasurile Atlantic cele mai bune din lume?

Discutam zilele trecute cu un prieten care ridica în slăvi ceasurile Fossil. Am și eu Fossil, dar din punctul meu de vedere nu sunt cele mai bune din lume. Singurele ceasuri pe care le-aș putea caracteriza în acest mod, adică drept cele mai bune din lume sunt de departe cele fabricate de Atlantic.

Pentru cei care nu știu, Atlantic este un brand elvețian care produce ceasuri de mână încă din anul 1888. Povestea Atlantic a luat naștere într-un mic sat de lângă Grenchen, Elveția, prin intermediul lui Eduard Kummer. Acesta a pornit la drum cu 15-20 de angajați iar după ceva timp a ajuns la 720.

În trecut, ceasurile Atlantic erau foarte dorite de personalitățile puternice din istorie, mai ales pentru faptul că aveau și prețuri foarte piperate. Astăzi, găsești ceasuri Atlantic la prețuri destul de ok, probabil din cauza faptului că această companie s-a dezvoltat suficient cât să nu mai fie așa exclusivistă.

Dacă sunteți și voi genul de persoane care nu considerați ceasurile Atlantic ceva WOW, vă invit să dați o raită printre aceste ceasuri bărbătești de la Japora, să vedeți cu ochii voștri diferența de precizie în construcție, de stil, de eleganță. Puteți face singuri niște comparații interesante care să vă lămurească.

Din punctul meu de vedere, ceasurile Atlantic sunt vârf de gamă pentru românul de clasă medie, ca mine. Discutăm despre oameni care au venituri mult peste minimul pe economie dar care nu pot fi considerați oameni bogați (oameni care să stea acasă și să nu facă nimic).

Veți vedea că prețurile pentru aceste ceasuri Atlantic variază destul de mult, urcând până pe la vreo 4000 de lei. Discutăm deja despre calitate, nu despre lux. Atențiune, Atlantic nu este un brand care să producă lux, este un brand care vine înaintea oamenilor cu calitate foarte bună.

Și aș vrea să știu și părerea ta. Cum ți se pare Atlantic ca și brand? Ai cumpăra vreun ceas de la ei? Lasă-mi opinia ta scrisă în secțiunea de comentarii astfel încât să înțeleg un pic mai bine părerea oamenilor despre această marcă de ceasuri care de peste 130 de ani produce calitate.

One Response - Add Comment

Reply