Lucruri interesante găsite de gunoieri

Se spune că gunoiul cuiva este comoara altcuiva, dar dacă se întâmplă chestia asta și în realitate? Am făcut o listă cu cele mai interesante/ciudate lucruri găsite de gunoieri în pubelele de gunoi în momentul în care le-au ridicat să le basculeze în mașinile de gunoi.

Lucruri interesante găsite de gunoieri

  1. Cenușa celor decedați – compania a sunat la familia căreia îi corespundea pubela cu pricina dar, surpriză, li s-a comunicat faptul că au aruncat intenționat cenușa la gunoi.
  2. Arme – o altă companie a dus la gunoi mobila unui client și când au scos-o din dubă au realizat că ceva zdrăngănea între-un sertar. Era un pistol Magnum .375.
  3. Căței – gunoierii au ridicat nisipul folosit de căței și după ce au aruncat sacii în mașină au auzit scâncete. S-au uitat mai bine și în sac erau și 5 cățeluși Beagle.
  4. Oameni + „Se întâmplă frecvent ca oamenii fără adăpost să adoarmă în tomberoanele de gunoi și să fie livrați cu totul către facilitățile de sortare” spune Kelly Sarber, CEO Strategic Management Group. 
  5. Membre – se ridicau frecvent mâini și picioare de la un spital până în momentul în care au fost date legi referitoare la deșeurile biologice.
  6. Bani – un gunoier a găsit într-o zi un teanc de bani într-un coș de gunoi. Erau 4000 de dolari.Banii proveneau de la niște țigani care-și curățaseră caravanele recent.
  7. Inele cu diamant – o femeie din New York și-a aruncat din greșeală la gunoi inelul cu diamant. Într-un final, după eforturi monstruoase, inelul a fost găsit în gunoi.
  8. Electronice noi – se întâmplă recent pe la magazinele de electronice din SUA să fie aruncate anumite electronice venite defecte din fabrică, nimeni nu se ocupă de reparațiile lor sau garanție.

Reply