Tranzacționarea Bitcoin a început demult să devină o activitate interesantă și în țara noastră. Ar fi fost și greu să nu iasă la iveală spiritul de bișnițar al românului, care din cele mai vechi timpuri a fost învățat să se descurce cum poate. Nu este o problemă, din contră, acest lucru poate să fie în avantajul său. E bine să ai spirit antreprenorial atunci când te apuci să tranzacționezi monede virtuale, mai ales Bitcoin.
După cum știm, Bitcoin este cea mai puternică monedă virtuală la ora actuală, așa a fost dintotdeauna pentru că a fost prima apărută pe piață. După Bitcoin, urmează alte 1500 de monede crypto cu care cei cu spirit de afacerist pot să facă destul de mulți bani. Această speculă nu a fost inventată de noi, românii, cum am fi tentați să credem. Este vorba despre un trend internațional.
Mulți dintre voi cei care nu ați avut niciodată de-a face cu Bitcoin, vă întrebați probabil cât de singure sunt acestea pe teritoriul României, un stat destul de primitiv din toate punctele de vedere. Se poate întâmpla să rămâi și fără bani și fără monedă dacă cumperi așa ceva de la noi? Ei bine, nimic nu este exclus atât timp cât nu folosești site-uri autorizate precum CryptoCoin.pro, ce-ți garantează siguranța tranzacției. Înainte, în urmă cu vreo 2-3 ani nu existau asemenea entități și era destul de periculos să încerci să cumperi de pe fel de fel de site-uri apărute pe-aici peste noapte.
Așadar, cât de sigure sunt până la urmă tranzacțiile cu Bitcoin în România? Părerea mea personală este că nu mai sunt probleme, absolut deloc aș putea spune. Atât timp cât există site-uri transparente precum cele menționate mai sus, nu poate să apară nicio țeapă.
Aceste site-uri pot să încurajeze destul de mult tranzacționarea de monedă virtuală și cred că în următorii 2-3 ani vom asista la niște schimbări majore în peisajul crypto. Acesta va deveni mult mai mainstream decât este acum, mai sigur și mai util. În momentul în care monedele virtuale vor putea fi folosite în masă la cumpărături, vom avea parte de o lume a comerțului practic nouă.
Reply