Așa arată un „buchet de flori” modern

Auzim destul de des în jurul nostru vorbe precum „femeile nu mai apreciază florile” și am spus de multe ori că acesta este un raționament greșit. Feminitatea nu a dispărut, doar s-a transformat un pic, s-a modernizat, și așteaptă o adaptare din partea bărbatului. Poate că femeile nu mai sunt date pe spate de un simplu buchet de flori, dar asta nu înseamnă că ele nu mai adoră gingășia unui astfel de gest. Ați încercat vreodată să dăruiți de exemplu cutii cu flori impresionante de la Maison d’Or?

Da, așa arată un buchet de flori modern și vă asigur de faptul că nu va exista femeie care să rămână nemișcată în fața unui asemenea cadou. Bărbatul trebuie să se adapteze și el la cerințele moderne, cerințe care într-adevăr implică oarecum mai multă cheltuială dar și rezultatul final este pe măsură. Priviți doar imaginea de mai jos și spuneți singuri dacă arată bine sau nu această idee. Această adaptare e una mai mult decât binevenită, zic eu. E foarte normal ce se întâmplă.

E clar că evoluăm, și că nu mai avem mentalitatea de la 1859, care să ne facă să ne bucurăm de puțin, de o simplă floare. Desigur, gestul rămâne apreciat dar de ce să nu ridicăm ștafeta, de ce să nu adaptăm cadourile cerințelor moderne? Cred că orice femeie își dorește să fie surprinsă într-un mod cât mai plăcut iar faptul că primesc cutii cu flori nu face altceva decât să ducă mai departe caracterul de gentleman. Eu unul pur și simplu nu-mi imaginez o lume din clare lipsesc florile, din care lipsesc florile dăruite în semn de respect pentru femeile importante din viețile noastre. E bine că există cutii cu flori deosebite care să aducă acest gest în contemporan, într-o lume a tehnologiei, într-o lume care încearcă tot mai mult să se desprindă de un trecut mai mult decât primitiv.

Voi? Ați dărui cutii cu flori femeilor importante din viețile voastre? Sunt curios ce părere aveți voi despre aceste cadouri moderne, așa că vă rog să-mi lăsați un răspuns în secțiunea de comentarii pe care o găsiți sub articol.

Reply