75% dintre oameni cred că această trăsătură te fac mai atrăgător

Se spune că frumusețea se află în ochii privitorului, însă o bună parte din impresie o face și atracția. În cele ce urmează vom discuta despre un studiu al EliteSingles și Babbel (cea mai mare aplicație de învățat limbi străine), la care au participat peste 6000 de oameni singuri din 11 țări.

Aceștia au fost întrebați care trăsătură consideră ei a fi drepte cea mai atrăgătoare. Răspunsurile lor au fost surprinzătoare – 93% dintre participanți spunând că ar prefera să iasă în oraș cu cineva care este capabil să vorbească limbi străine în detrimentul mușchilor de pe abdomen. De asemenea, dacă cunoști mai multe limbi străine ai șanse mai mari să îți găsești jumătatea, 75% dintre cei intervievați în cadrul acestui studiu au răspuns că se simt atrași de persoanele care vorbesc mai multe limbi.

Motivele pentru care oamenii aleg inteligența, nu mușchii sunt destul de logice. 42% dintre aceștia au spus că găsesc alte culturi interesante, în timp ce 23% spun că le place misterul. În plus, alți 20% dintre participanți spun că e semn de inteligență faptul că poți să exprimi dragoste în alte limbi. Există și un top al celor mai atrăgătoare limbi străine: franceza 53%, italiana 32%, spaniola 30%.

Reply