4 indicii cu ajutorul cărora oricine poate depista un mincinos

Toată lumea minte. Asta e clar. Problema e că de multe ori suntem mințiți cu lucruri importante, în momente importante. Din fericire, poți să identifici mincinoșii destul de simplu și rapid, iar în acest articol vei vedea cum poți identifica astfel de persoane.

4 indicii cu ajutorul cărora oricine poate depista un mincinos

  1. Fața – deși greu de identificat micro expresiile, chiar și pentru experți, dacă ești atent poți să reușești. De asemenea, unii oameni se roșesc atunci când mint, un semn de anxietate. Nările inflamate, ronțăitul buzelor, clipitul foarte des sunt indicii pentru un creier suprasolicitat.
  2. Corpul – de obicei, în momentul în care mint, oamenii se mișcă foarte puțin. Este un instinct animalic prin intermediul căruia, în subconștient, încearcă să se ascundă, să pară mai mici. de asemenea, mincinoșii au obiceiul să-ți țină mâinile la spate ca să nu se vadă nervozitatea.
  3. Zâmbetul – se spune că zâmbetul poate să ascundă adevăratele emoții. Fii atent la zâmbet și la alte mișcări faciale. Emoții precum frică, mânie sau dezgust pot să fie identificate. Un zâmbet sincer este un gest care încorporează atât buzele cât și ochii.
  4. Vocea – ca să-ți dai seama dacă cineva minte, trebuie să fii atent la intonație și la modul cum respiră. Dacă în timpul discursului tonalitatea crește sau scade, e posibil ca persoana cu pricina să nu spună întocmai adevărul. Destul de dificil de depistat o asemenea.

Ideea e destul de simplă, ai nevoie de exercițiu. După o perioadă vei putea să stabilești mai clar și mai exact cine te minte și cine nu.

One Response - Add Comment

Reply