6 întrebări pe care NU trebuie să le pui niciodată la un interviu

Interviurile reprezintă evenimente importante în viețile noastre așa că trebuie să știm cum le abordăm. Sunt multe lucruri aiurea pe care le poți spune în cadrul unui astfel de interviu așa că în cele ce urmează vom scoate în evidență cele mai importante 6 lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le întrebi atunci când vrei să convingi pe cineva să te angajeze.

6 întrebări pe care NU trebuie să le pui niciodată la un interviu

  1. Care este salariul? Tu nu trebuie să vii niciodată la un interviu să pui această întrebare. Ți se va spune foarte clar acest lucru în cadrul discuției.
  2. Se stă peste program? Ei bine, o să dai senzația că vrei să vii la muncă dar cu gândul la plecare. Gândul tău trebuie să fie la productivitate, nu la timp liber.
  3. Primesc mașina acasă? Foarte mulți tineri sunt tentați să aplice la joburi doar pentru a beneficia de mașină. Dacă pui această întrebare la interviu, angajatorul poate înțelege acest lucru.
  4. Putem modifica programul? Niciodată nu trebuie să întrebi așa ceva pentru că acea companie are un program bine stabilit pe care probabil toată lumea îl respectă.
  5. Cât de mare este compania? Vei da senzația că nu ți-ai făcut temele și că ai venit la un interviu pentru o companie despre care nu știi nimic.
  6. Pot să lucrez de-acasă? O întrebare care poate să-ți aducă mai multe probleme decât beneficii. Dacă în anunțul de angajare nu se specifică nimic de munca de-acasă, nu întreba.

Reply