3 idei practice pentru creșterea productivității în cadrul companiei

Orice antreprenor se gândește constant la diverse metode prin intermediul cărora poate crește productivitatea în cadrul firmei. Soluții sunt, însă pentru a fi implementate sunt necesare calități precum răbdare, devotament, ambiție, altruism, iar în cele ce urmează veți vedea 3 dintre aceste soluții sub forma unor idei practice pentru creșterea productivității în cadrul companiei.

3 idei practice pentru creșterea productivității în cadrul companiei

  1. Remunerarea corespunzătoare a salariaților. Niciodată, niciodată, absolut niciodată angajații nu vor da randament maxim dacă simt că nu sunt remunerați la adevărata lor valoare. Un antreprenor serios va prețui angajații și va prețui munca lor, va înțelege că fără angajați va fi nevoit să pună lacătul pe poartă. Am spus de multe ori faptul că un antreprenor serios, va motiva angajații din punct de vedere financiar sau în cel mai rău caz, le va oferi cu 1 leu în plus față de cât merită.
  2. Crearea unui mediu relaxant la locul de muncă. De cele mai multe ori, angajații nu se simt bine la locul de muncă. Birourile lor sunt gri și prost iluminate, colegii sunt răutăcioși iar șefii au cerințe ciudate. În aceste condiții, un angajat nu are cum să fie mulțumit, nu are cum să fie productiv. Știm cu toții faptul că un angajat happy va fi mai mult decât productiv. Aici intervii tu, ca antreprenor și investești în team building-uri interesante în cadrul cărora echipa ta să lege prietenii, investești în birouri colorate, spațioase, în care oamenii să se simtă relaxați.
  3. Investiția într-o soluție Enterprise Resource Planning. Vremurile pe care le trăim sunt destul de tehnologizate iar antreprenorii trebuie să profite la maxim de avantajele aduse de această tehnologie. Soluțiile ERP reprezintă niște baze de date transformate efectiv într-un birou de comandă pentru companie, virtual, în cloud, în care se pot face toate operațiunile necesare și din care se poate supraveghea fiecare departament în parte, totul în timp real. Soluția ERP SmartBiz365 este de departe cel mai bun exemplu. Discutăm despre o investiție care va scuti timp, care va aduce informația și operativitatea în prim plan, reușind astfel să crească și productivitatea.

Reply