4 indicii că ai de-a face cu o narcisistă

Nouă, bărbaților, nu ne plac narcisistele. De ce ne-am dori una doar pentru că arată bine? Mai contează și sufletul, personalitatea, comportamentul, inteligența, etc. Poți să-ți dai seama despre o femeie că este narcisistă fără să o vezi cum se uită zilnic în oglindă timp de ore bune.

Poți să-ți dai seama de chestia asta doar vorbind cu ea. Vom trece în revistă în cele ce urmează 4 indicii ce-ți confirmă faptul că ai de-a face cu o narcisistă după o simplă conversație/întâlnire.

4 indicii că ai de-a face cu o narcisistă

  1. Nu are răbdare să te asculte. Probabil după ce-ți povestește problemele ei nu mai are răbdare și pentru ale tale. Într-o relație trebuie să fie un echilibru, ambii trebuie să povestească și ambii trebuie să asculte. Narcisiștii nu au răbdare decât pentru ei din păcate, se iubesc doar pe ei.
  2. E foarte atrăgătoare. Adică perfect machiată, perfect aranjată. Trebuie să realizezi că această pregătire costă timp. O femeie care petrece exagerat de mult timp să se aranjeze, clar asta face toată ziua. Narcisistele nu prea au joburi, nu prea au nici relații de lungă durată.
  3. Schimbă prietenii des. Dacă îți povestește că își face prieteni repede apoi e tot singură, clar este narcisistă. O relație fie ea și de prietenie, are nevoie de timp și de dragoste reciprocă. Nimeni nu va accepta alături prieteni care cer dar nu oferă nimic în schimb. Iar narcisiștii nu oferă.
  4. Este foarte lăudăroasă. Așa, în general, nu trebuie să se laude neapărat cu faptul că arată foarte bine. E suficient să înceapă să se laude pe diverse alte teme ca să-ți dai seama că ai de-a face cu o mega narcisistă. Părerea lor pentru propria persoană e ieșită din comun.

Reply