4 adevăruri pe care cearta le scoate în evidență într-o relație

Relație fără ceartă nu se poate. Mereu mai apar câteva clinciuri, păreri diferite, etc. Oricât de mult s-ar iubi doi oameni, compatibilitate 100% în cuplu nu poate exista. Totuși, sunt și certurile bune la ceva. Acestea pot scoate în evidență câteva lucruri legată de relația voastră ce pot fi corectate.

4 adevăruri pe care cearta le scoate în evidență într-o relație 

  1. Nu îți respecți partenera – faptul că vă certați de multe ori pe aceleași subiecte cam asta spune despre tine. Dacă ea îți cere în repetate rânduri ceva anume și tu refuzi, dacă clar se va ajunge la ceartă. Într-o relație trebuie să existe calm și bunăvoință, trebuie să facem pe plac partenerei.
  2. Sunteți foarte stresați – în cazul în care apar certurile din nimic, adică de la un pahar de iaurt lăsat pe masă, uitat pe masă, de la un bec uitat aprins în sufragerie, trebuie să realizați faptul că sunteți foarte stresați. Nu e normal să faceți din țânțar armăsar. O relație faină se bazează pe complimente și pe susținere în momente de stres așa că nu uitați acest lucru.
  3. Ar putea urma divorțul – dacă certurile voastre implică multe țipete și violență fizică, e clar că aveți de-a face cu o relație ce nu va dura prea mult. Trebuie să realizați faptul că într-o relație, un astfel de comportament nu este deloc normal, și că nu are cum să ducă la ceva bun.
  4. Uitați momentele frumoase – o relație nu este compusă doar din certuri. Cu siguranță există și foarte multe momente frumoase petrecute împreună. trebuie să realizați că ele trebuie să fie cele care primează, nu cearta. Cearta nu va aduce niciodată pozitivitate în relație.

Reply