„Sunt virgină?” Întrebarea care-ți aduce popularitate pe YouTube peste noapte

YouTube-ul românesc începe să se cocălărească din ce în ce mai mult. Dacă până în urmă cu câțiva ani puteam acuza de creare conținut căcăcios doar băieții, odată cu Mimi, au intrat în breasla vidanjorilor și fetele. Evident. După ce Mimi a devenit vedetă peste noapte cu întrebarea „Sunt virgină?” multe alte dudui frumoase și creier lipsă au început să-i calce pe urme.

Dacă stăm să ne gândim mai bine, este perfect normal ceea ce se întâmplă și am să vă spun imediat de ce într-un mod foarte interesant, prin intermediul unor întrebări retorice.

Cine sunt părinții, pardon, maneliștii, pardon cocalarii, pardon analfabeții care fac copii în ziua de azi pe bandă rulantă?

Care este procentul de promovabilitate la BAC?

Care este activitatea preferată a tinerilor după cea consacrată deja (mâncatul semințelor peste tot prin oraș)?

De ce Dani Mocanu are atât de mult succes în România?

De ce Ilie are atât de mult succes în România?

Nu trebuie să dați răspunsuri. Da, societatea noastră se degradează calitativ de la an la an. Noi în loc să devenim niște oameni din ce în ce mai cerebrali și mai inteligenți, involuăm până când, nu știu, până când ne vom transforma în niște maimuțe. Mult nu mai avem, oricum.

De-asta întrebarea „Sunt virgină?” poate să transforme orice duduie cu minte ciuciu în vedetă virtuală peste noapte. Atât timp cât poporul se degradează și printre noi predomină proștii, ei vor fi majoritate și vor decide cine are succes pe YouTube și cine nu. Așa cum la TV regele audienței este Capatos, așa și pe online rahatul la pungă începe să se vândă din ce în ce mai bine.

Reply