Cadouri simbolice pentru iubita ta de Valentine’s Day

Pe 14 februarie (mâine) este Valentine’s Day, o zi minunată care deși a ajuns la noi drept sărbătoare împrumutată a iubirii, nu înseamnă că nu ne putem bucura de ea. Evident, nu avem nevoie de o zi în calendar pentru a ne declara iubirea, însă putem profita de această ocazie pentru a face un cadou în plus. Oricum, atunci când doi oameni se iubesc, se spune că petrec Valentine’s Day în fiecare zi.

Ei bine, acestea fiind spuse, în articolul e urmează vom aborda un subiect mai special. Vom vedea ce fel de cadouri simbolice puteți face iubitei/nevestei prin intermediul cărora să nu cheltuiți niciun ban și să reușiți să surprindeți în același timp. Eu le numesc daruri simbolice, întrucât au la bază simple gesturi, cadouri care însă duc un pas mai departe ideea de iubire, de cuplu.

Cadouri simbolice pentru iubita ta de Valentine’s Day

  1. Elibereaz-o de toate atribuțiile casnice pe 14 februarie. Las-o să stea în vârful patului pe 14 februarie, trateaz-o ca pe o regină. Bagă tu mașina de spălat, gătește, tu, spală tu vasele, fă curat.
  2. Trezește-o cu micul dejun la pat. Toate femeile adoră să fie răsfățate și alintate. Profită de Valentine’s Day ca să-i oferi un mic dejun de neuitat. Și să i-l aduci la pat.
  3. Pregătește-i o cină romantică. Să nu-i spui nimic înainte. Așteapt-o cuminte de la serviciu și cumpără și un vin bun. Dacă ești catastrofă în bucătărie, te scoți și cu o pizza servită fastuos.
  4. Așteapt-o acasă cu o baie fierbinte pregătită. O să vină acasă mai mult ca sigur obosită și nervoasă. Pregătește apa în cadă, pune spumă de baie, creează o atmosferă foarte romantică.

Reply