3 Motive să-ți cumperi un aparat de aer condiționat iarna

Cum iarna se apropie de final, cred că e momentul perfect să-ți cumperi un aparat de aer condiționat. Știți vorba celebră „Omul gospodar își face vara sanie și iarna car”, nu? Ei bine, există cel puțin 3 motive pentru care să-ți cumperi un asemenea dispozitiv acum, deși temperaturile în termometre ne fac să ne lipim mai de grabă de un radiator, nu de un aparat de aer condiționat.

3 Motive să-ți cumperi un aparat de aer condiționat iarna

  1. Prețurile sunt mai mici acum. E mai mult decât logic faptul că acum înainte de sezon, prețurile sunt mai mici. E regula de bază a pieței. Sau cel puțin așa se face comerțul în România. De exemplu eu urmăresc demult aparatele NordStar și cred că am să cumpăr un astfel de aer condiționat de la SuperKlima.ro. Am văzut că au cele mai bune prețuri pentru acest brand.
  2. Prinzi instalarea. Vă mai aduceți aminte ce scandaluri sunt vară de vară cu cei care-și aduc aminte de faptul că în iulie atmosfera devine insuportabilă în România și se duc să-și cumpere aparate de are condiționat? Și constată cu stupoare că au fost programați pentru instalare în luna septembrie? Evident, magazinele care vând aparate de aer condiționat cu montaj inclus (majoritatea) nu au de gând să angajeze personal suplimentar, așa că nu mai fac față cerinței. Dacă vrei să ai răcoare la vară, trebuie să îl cumperi acum, când ai instalările disponibile de pe-o zi pe alta.
  3. Scapi de o grijă. De ce să te mai stresezi la vară? Cel mai bine este să fii preventiv și să rezolvi problemele din timp. La vară cine știe ce va fi. Pe lângă faptul că nu vei găsi pe nimeni disponibil să-ți monteze aparatul, o să ai de rezolvat această problemă și în prag de concediu, când numai de aparate de aer condiționat nu o să mai ai chef. E bine să fim oameni cu capul pe umeri și să rezolvăm din timp niște probleme care pot fi rezolvate în avans.

Reply