Patronul care își ascultă și își prețuiește angajații

E destul de dificil în ziua de azi să găsești un loc de muncă la care să te duci cu drag, unde să te înțelegi bine cu colegii și mai ales cu șefii. Ei bine, există din fericire și șefi care apreciază angajații și nu se opresc doar simple la vorbe în momentul în care doresc să-și arate această apreciere. Acestea fiind spuse, vom trece în revistă o poveste destul de interesantă din câmpul muncii. Păcat că nu toți șefii sunt precum Ingar Skaug, un CEO care știe mai mult decât să asculte.

Pentru Ingar Skaug, primul job de CEO nu a fost chiar floare la ureche. Cu câteva luni înainte de prima sa zi de lucru, tragedia a lovit compania scandinavă Wilhelmsen, o firmă specializată în transport internațional. Un avion care transporta aproape întreg managementul s-a prăbușit, ucigând toți cei 50 de pasageri aflați la bord. Dorind să pună compania pe picioare, Ingar Skaug a petrecut timp ascultând și empatizând cu angajații rămași în companie.

„Am avut mult de furcă în a-mi ține gura și a-mi ciuli urechile. Am mers prin firmă și am pus întrebări, multe întrebări. Am început să-mi cunosc angajații, m-am uitat în ochii lor.” Spune Ingar. Un an mai târziu, compania avea din nou succes. Acesta este patronul care își ascultă și prețuiește angajații.

Reply