TOP acțiuni frecvente care sabotează relația

Deși partenera ta este prioritate pentru tine, de multe ori se poate simți neglijată fără ca tu să pricepi de ce. Ei bine, există câteva obiceiuri care dacă-ți intră-n reflex, pot pune în pericol relația iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai uzuale, cele mai des întâlnite astfel de acțiuni.

TOP acțiuni frecvente care sabotează relația

Folosești prea des telefonul mobil – cu toții suntem oarecum captivați de ce se petrece în lumea virtuală, pe Facebook sau Instagram, dar ce-i prea mult, strică. Iubita ta se poate simți neglijată, poate simți că pentru tine contează mai mult telefonul decât relația în sine.

Ești prea gelos – gelozia apare atunci când îți e foarte teamă să nu fii abandonat sau atunci când nu te consideri suficient de bun pentru o anumită femeie. Mai bine petreci un pic de timp discutând cu partenera ta decât să faci niște crize care mai mult ca sigur va destabiliza relația.

Te plângi prea mult  – în momentul în care ai mereu ceva de reproșat, devii stresant. Mai bine te abții. Nu zice nimeni să nu reproșezi niciodată nimic, dar fii foarte atent, să nu devină cumva un obicei. Cel mai bine ar fi dacă te-ai rezuma doar la lucrurile cu adevărat importante.

Ești nerecunoscător – trebuie să te obișnuiești să mulțumești partenerei de viață pentru tot ce-ți oferă, chiar și pentru micile plăceri oferite. Dacă te transformi într-un nerecunoscător nu o să faci altceva decât să distrugi relația. O relație se bazează pe respect și recunoștință.

Te complaci – nu vrei să încerci lucruri noi. O relație mai are din când în când nevoie de câte-oi schimbare, poate nu ceva radical, încă ceva care să mai reînvie oarecum flacăra pasiunii dintre voi. Nu e bine să te complaci pentru că o să plafonezi relația.

Reply