Sponsorizare surpriză pentru CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Antreprenorul Iustin Paraschiv intervine

Cluburile sportive din România duc lipsă de sponsorizări, drept dovadă, nici rezultate prea răsunătoare nu mai au de vreo 15-20 de ani. E clar că nu poți face performanță fără bani. Ei bine, se pare că unele echipe primesc din când în când câte-un înger păzitor, un investitor precum Iustin Paraschiv. Acesta a sponsorizat CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa promovând brandul La Provincia contra unor sume pe care deocamdată nu le cunoaștem. Acesta este unul dintre motivele pentru care echipa din Bănie a reușit un sezon atât de bun în acest campionat.

„Suntem incantați că putem sprijini activitatea sportivă de performanță a clubului Universitatea Craiova. Istoria impresionantă a clubului și dedicarea antrenorilor și jucătorilor, dar și pasiunea noastră pentru echipa din Bănie, ne-a determinat sa devenim parte a povestii de succes alb-albastre” a declarat Iustin Paraschiv, Președinte Carmistin.

Brandul La Provincia nu reprezintă altceva decât o carne de foarte bună calitate, foarte sănătoasă, provenită de la animale crescute fără furaje cu hormoni și fără făină proteică de origine animală.

Dar cine este de fapt Iustin Paraschiv?

Pe lângă iubitor de fotbal și de CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, Iustin Paraschiv este iubitor de business. De fapt, el deține și un record, pentru cel mai tânăr antreprenor român (36 de ani) care a reușit să adune o avere estimată la 120 de milioane de euro. Primul lui business s-a numit Carmistin, prin intermediul căruia a reușit în urmă cu 13 ani să se bucure de primul milion de euro.

Iustin Paraschiv nu s-a temut de investiții, în 2006 a preluat Avicola Oltchim pe care a transformat-o în Avicarvil, investiție care s-a ridicat la 6 milioane de euro. Acum, tânărul antreprenor pregătește o altă investiție de răsunet (20 de milioane de euro), urmează să cumpere Avicola Târgu Jiu.

Cu siguranță această colaborare este una de bun augur atât pentru Iustin Paraschiv cât și pentru echipa lui de suflet, CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Să sperăm că pe viitor fiecare echipă de fotbal va avea parte de sponsorizări, este singura cale prin care se poate ajunge la performanță.

Reply