Mici greșeli din viața ta sexuală pe care nu-ți dai seama că le faci

Cu toții ne dorim o viață sexuală perfectă, însă de multe ori apar mici probleme care ne țin departe de acest rezultat, fără ca noi să ne dăm seama. Sunt curios ce vei crede după acest articol.

Mici greșeli din viața ta sexuală pe care nu-ți dai seama că le faci

  1. Te gândești că trebuie s-o faci ca-n filmele XXX – dacă te concentrezi prea mult pe performanțe, nu o să reușești să te bucuri prea mult de actul în sine, și nici iubita ta. Va simți că ceva este în neregulă cu tine și pentru niciunul dintre voi nu o să iasă ceva super fain.
  2. Nu discuți despre sex – trebuie să comunici cu iubita ta despre absolut orice, despre tot ce ține de sex. Ce-ți place ție, ce-i place ei, plăceri mai ciudate, etc. Este singura modalitate prin intermediul căreia poți acea parte de sex de calitate. Comunicarea este foarte importantă.
  3. Te concentrezi pe orgasmul partenerei – mulți bărbați au impresia că orgasmul este tot ce contează în timpul unei partide de sex și că punctul culminant este semnul unor puteri bărbătești. Nu este chiar așa, trebuie avut în vedere întreg actul nu doar finalul.
  4. Nu încerci poziții noi – foarte multe cupluri se blochează la poziția misionarului și se plictisesc apoi destul de rapid. Trebuie să încercați poziții noi astfel încât să aduceți ceva nou relației și să descoperiți reciproc noi modalități de a vă produce plăcere.

 

Reply