Cauți cadoul perfect pentru 1 și 8 martie? Ce zici de o pereche de pantofi?

Deși majoritatea bărbaților ar prefera să plece în lume la final de februarie și să revină undeva după data de 8 martie, din păcate nu este posibil. 1 și 8 martie sunt niște zile mai mult decât speciale care marchează nu doar venirea primăverii dar și Ziua Femeii. Pentru că puține momente ne mai despart de această perioadă în care se dăruiesc iubitelor/soțiilor cadouri interesante, e nevoie de un pic de informare în legătură cu ce anume se poate cumpăra, astfel încât să corespundă conceptului numit „cadou perfect”. Cred că o pereche de pantofi casual ar fi ideal drept cadou.

Femeile adoră pantofii și fiind vorba despre începutul primăverii, mai mult ca sigur nu au apucat să-și cumpere nimic. Nu au apărut încă prin magazine modelele noi. Totuși, poți fi tu cu un pas înaintea modei și poți să îi dăruiești iubitei/soției niște pantofi la comandă. Chiar dacă magazinele nu au trecut la moda de primăvară, cei care lucrează la comandă pot să respecte noile standarde. Evident, aceasta este o soluție extremă, probabil merită în cazul în care aveți niște consoarte cu adevărat interesate de lumea modei, respectiv de încălțăminte de foarte bună calitate.

Dacă de Valentine’s Day nu ai apucat să faci un cadou excelent, poate nu ai avut nici bani, ai ocazia să te revanșezi acum, cu ocazia 1-8 martie. Trebuie doar să cunoști gusturile iubitei tale, ceea ce nu cred că este ceva ieșit din comun. Partea bună este că ai de parte a ta internetul, o sursă de informare și de cumpărături interminabilă. Chiar ai de unde să te inspiri.

Ideea e că ar trebui să începi să faci comenzile dacă ai de gând să iei ceva online, întrucât mai mult ca sigur pe final de lună or să apară problemele la livrare. Așa se întâmplă mereu când apar sărbători sau evenimente speciale în calendar. Și oricum, vei reuși să prinzi prețurile cele mai mici, ținând cont de faptul că în magazine încă nu a apărut oficial noua modă. Încălțăminte este dar când o să se dea start sezonului, cel mai probabil prețurile vor crește un pic.

Reply