În 2 totul e mult mai simplu

Viața e mult mai simplă atunci când ai cu cine să tragi la vâsle. Orice barcă merge mai rapid și mai departe în marea vieții atunci când sunt doi vâslași. E atât de dificil să te chinui de unul singur să răzbești, să tragi mereu singur pentru o casă, pentru o mașină, pentru un viitor.

Observ în jurul meu tot mai mulți tineri, cupluri ce pornesc împreună către străinătate cu gândul de a-și face un viitor. Păi normal că e mai simplu pentru ei să-și cumpere o casă sau o mașină. Una e să mergi în străinătate singur și să iei 2000 de euro pe lună din care să cheltui pe-acolo 1000, alta e să mai ai pe cineva, să luați împreună 4000 de euro din care să cheltuiți tot 1000. Cât de repede îți iei o casă atunci când pui de-o parte 1000 de euro și cât de repede îți iei când pui de 3 ori mai mult?

În 2, totul e mai simplu și e normal să fie așa. Viața la bază a fost concepută pentru un trai în doi. Cei care sunt singuri nu trebuie să dispere. Cu siguranță există pe acest pământ un suflet pereche pe care-l vor găsi mai devreme sau mai târziu. Totul se rezumă la compatibilitate și în România de-asta e dificil să-ți găsești sufletul pereche, pentru că românii nu mai sunt genul de oameni pentru care să mai conteze și sufletul, acel liant care poate transforma relațiile în căsătorii capabile să reziste zeci de ani. Cine știe, poate se va schimba mentalitatea asta păguboasă cândva, probabil în momentul în care oamenii vor realiza că au nevoie de stabilitate mai mult decât sex sau imagine socială.

Reply