Despre femeile care conduc numai SUV-uri scumpe

Am observat că e la modă pe stradă să te plimbi cu SUV-ul. Nu contează că-i X5, X3, Q7, Q5, Touareg, ML, etc. Românii sunt campioni mondiali la prostie și la investiții în opulență. Da, românilor le place să se laude, ei vor să fie bogați dar nu pentru ei, ci ca să arate celor din jur.

Și am constatat faptul că tot mai multe femei, majoritatea tinere de maxim 30 de ani, conduc asemenea mașini. Pe lângă faptul că un SUV costă o grămadă de bani și mereu apare întrebarea „De unde bani?” în cea mai săracă țară din UE, acestea sunt și foarte agresive în trafic.

Chiar ieri am văzut un asemenea episod, cu o fufă cu Porsche Cayenne, care claxona și depășea ca la Formula 1 pe străzile din oraș. Cică se grăbea. Da fraților, în cel mai sărac oraș din țară după Vaslui, există cetățeni cu Porsche. Și nu orice fel de cetățeni, ci niște dudui la care dacă ne gândim, apar foarte multe semne de întrebare. Suntem curioși ce studii au, de unde au avut bani de Porsche, cine sunt indivizii din spatele lor care probabil le-au cumpărat mașina. nu știu, să te uiți pe străzile din România e sursă de frustrare și de indignare. Tu care muncești de-ți ies capacele nu îți permiți nici măcar un amărât de Logan nou, de 8000 de euro, în timp ce fufe cu 4 clase, țărănci fugite noaptea din sat, se flendură în Porsche și sunt mai mult decât agresive în trafic.

Or fi și femei de succes. Nu sunt misogin, dar de obicei, oamenii cinstiți care chiar muncesc pentru banii lor nu investesc în opulență de tip Porsche Cayenne.

Reply