Cumpără un costum pentru serbarea copilului de pe KidStyle

costum pentru serbarea copiluluiUneori avem impresia că vremurile actuale sunt mult mai diferite față de momentele copilăriei noastre. E normal să fie așa. Tehnologia este capabilă să schimbe tradiții și obiceiuri fără ca noi, cei obișnuiți cu ele, să putem face ceva. Să luăm drept exemplu serbările pentru copii. Ele încă mai sunt la modă, dacă putem spune asta dar modul lor de organizare s-a modificat un pic. Pe vremea mea, când eram eu mic, părinții trebuiau să aibă mașină de cusut acasă astfel încât să ne poată croi costume pentru serbare. Astăzi, poți intra fain frumos pe KidStyle și cumpăra un costum serbare veveriță, gărgăriță, fluture, ghiocel și multe altele. Oferta lor este foarte diversificată.

Ideea e că vremurile s-au schimbat și că părinții moderni se adaptează. Pur și simplu nu mai e timp pentru a coase. Nu mai e timp pentru a merge în oraș și pentru a cumpăra materiale. Părinții moderni sunt mereu pe drumuri pentru că acesta este ritmul societăți. Acesta este compromisul bani contra timp. fiecare părinte își dorește ce-i mai bun pentru copilul său așa că se zbate. Nu mai suntem în anii 90 în care toată lumea era săracă și chiar dacă voiai, nu prea puteai să faci rost de mai mult. Oricum, partea bună este că online apar magazine de nișă precum KidStyle care oferă cele mai diverse costumașe pentru serbări. Produsele lor sunt ieftine iar standardul de calitate este unul destul de ridicat. Ținând cont de faptul că aceste costumașe nu vor fi purtate de prea multe ori, de obicei o singură dată, raportul calitate-preț este unul destul de bun.

Chiar dacă vremurile s-au schimbat, e bine totuși că oamenii nu renunță complet la tradiții, că încă se mai fac serbări frumoase cu copii pe la școli și grădinițe. Multă lume spune că sistemul educațional din România este unul învechit și că trebuie schimbat, dar adevărul este că are și părți bune. Aceste serbări ne fac să ne aducem aminte de copilărie și de amintirile cu care am rămas în urma lor. Și e de bine, întrucât și cei mici vor rămâne cu amintiri frumoase la rândul lor, nu?

Reply