Chiar e o tragedie să fii bărbat și să-ți începi viața sexuală mai târziu?

În primul rând, haideți să povestim un pic despre ce anume înseamnă acest „târziu”, în ideea în care în ziua de azi tinerii își pierd virginitatea înainte de a avea buletin. Să zicem un +25 de ani. Este o tragedie să fii bărbat și să-ți începi viața sexuală după 25 de ani?

Ei bine, mulți dintre voi veți spune că da. În realitate, nu e deloc așa și am să vă dau un singur exemplu. Americanii, tinerii americani ce ies din liceele militare și aleg să-și slujească patria, rămân acasă pe la 27-28 de ani de obicei. Și sunt toți virgini. E clar că prin armată nu prea ai parte de sex.

Dacă americanii nu fac un capăt de țară din chestia asta, dacă ei nu au absolut niciun fel de problemă cu chestia asta, de ce am avea noi? Știu, noi suntem un popor ceva mai primitiv dar care promovează ideea de sexualitate pe toate canalele. Trebuie să luăm și exemple bune de dincolo…

Ideea e destul de simplă. În România părinții au cam pierdut controlul asupra copiilor. Unii dintre ei sunt niște needucați incapabili evident să educe pe altcineva la rândul lor, alții au făcut copii din întâmplare sau din greșeală și normal că nu-și vor mai da interesul în creșterea lor așa de mult. Și mai sunt și acei părinți cărora le este rușine să vorbească cu cei mici despre sexualitate, deși acest subiect nu este unul TABU nicăieri în țările civilizate. Educația sexuală este ceva foarte real în SUA de exemplu, deloc rușinos. Noi, ca nație avem foarte mult de lucrat la capitolul mentalitate.

Reply