Idei de cadouri pentru 1 martie

Cum puține zile ne mai despart de startul oficial al primăverii, a venit momentul să ne gândim și la iubitele noastre, la faptul că pe data de 1 martie acestea așteaptă o mică atenție. Așa este tradiția la noi, de 1 și 8 martie trebuie să răsfățăm femeile importante din viețile noastre. Ne supunem tradiției, ca să fim niște domni până la capăt, nu?

Evident, mulți dintre voi nu știți ce anume să cumpărați. 1 martie e sărbătoarea mai puțin importantă, cea de pe 8 martie e cu cadouri mai însemnate. Am alcătuit o listă destul de interesantă cu ceva cadouri care cred eu că ar merge perfect cu un 1 martie vesel, călduros, care să simbolizeze și ideea de respect pentru femeile importante din viețile noastre.

Idei de cadouri pentru 1 martie

  1. Un luciu de buze rezistent. Un obiect ce se încadrează perfect în sfera machiajului este binevenit. Nu trebuie să recurgeți la accesorii machiaj scumpe, pe acelea este recomandat să le dăruiți în jurul 8 martie, în timpul sărbătorii mai importante: Ziua Femeii. Părerea mea este că în loc de un mărțișor inutil, mai bine o mică atenție precum un luciu de buze rezistent.
  2. O cină în oraș. Cu siguranță femeile au un local preferat în oraș. Ați putea să faceți o surpriză plăcută dintr-o singură cină. Nu trebuie să fie neapărat una romantică, cât una care să denote respect. Avem puține ocazii de-a lungul anului în care să ne manifestăm în mod prelungit respectul față de sexul frumos, așa că ar fi bine să profităm fără să stăm pe gânduri.
  3. O cină acasă. Dacă nu aveți chef de ieșit, cred că un mărțișor foarte frumos ar putea lua forma unei cine acasă. Probabil știți care este felul ei preferat de mâncare, așa că nu veți avea prea mult de furcă în a produce o surpriză plăcută. Dacă sunteți antitalent în bucătărie, cu siguranță puteți apela la prieteni, rude, ori restaurante de specialitate. Totul e să acceptați provocarea. Nu va fi simplu.

Reply