Instalator pentru situații de urgență

Nimic nu e mai aiurea decât să ți se spargă o țeavă în casă. Pe lângă faptul că inunzi întreaga încăpere, posibil întreaga locuință, dacă stai la bloc ești bun de plată și pentru stricăciunile aduse vecinilor. Și evident, țevile se sparg. Multă lume atunci când se mută în casă nouă ori în apartament nou nu se apucă să schimbe instalația sanitară, țevile, iar odată cu trecerea timpului, acestea cedează. Întrebarea de bază atunci când cedează o țeavă este: de unde faci rost de un instalator?

Știm cu toții faptul că numărul meseriașilor din România se diminuează pe zi ce trece. Cum școli de arte și meserii nu mai există astfel încât noua generație de tineri să ducă meseriile de bază mai departe, cum foarte mulți instalatori, electricieni, mecanici, au plecat în străinătate la muncă, pe piața muncii din România s-a creat un gol destul de semnificativ. Este aproape imposibil să mai faci rost de un instalator de calitate care să vină să-ți rezolve o problemă programată, ce să mai zic de urgență? Unul dintre ajutoarele de bază în identificarea unui instalator priceput în situații de urgență este bineînțeles internetul. 07Handyman poate să fie soluția de care tu ai nevoie.

Eu unul am avut probleme în casă cu țevile de apă și am încercat să aduc un instalator prin rude, prieteni, cunoștințe. Am unul chiar pe scara mea unde locuiesc (la bloc) și care a refuzat o lucrate întrucât nu avea chef de muncă. Chiar nu mai are rost să-ți bați capul cu fel de fel de oameni ciudați, cu stresul survenit în urma imposibilității de a aduce la o urgență pe cineva care să repare problema.

Singura soluție rămâne internetul și într-un fel e mai bine așa. Ai acces la o categorie de personal calificat, ce se deplasează pentru soluționare în timp util și care oferă și garanția lucrului bine făcut. Așa se va ajunge pe toate palierele câmpului muncii, în domeniile pentru care în țară nu mai există școli de arte și meserii din care să vină o nouă generație de meseriași.

Reply