Cei mai buni bucătari din lume tot bărbații sunt

Misoginii ar spune că locul femeii este la cratiță, dar conform statisticilor, tot bărbații sunt cei mai buni bucătari din lume. Evident, într-o țară normală, societatea nu ar avea în mentalitate asemenea gânduri. Cert este că românilor, indiferent de sex sau de prejudecăți le place să gătească. Nu cred că există post TV de la care să lipsească măcar o emisiune culinară.

Deși mulți dintre noi mai furăm câte-o rețetă de pe net, ori mai aruncăm un ochi la TV pe programe gen Paprika, există anumite cursuri de gătit pentru amatori ce pot avea un efect mult mai bun asupra calităților de bucătar. Evident, una e să înveți în mod direct de la un bucătar profesionist de renume și alta e să înveți așa, pe apucate, pe încercate.

Bucătăria este o artă, și nu orice fel de artă, ci una a perfecțiunii. Din acest motiv, indiferent de sex, dacă ai pretenții de perfecționare în acest domeniu, la CulinaryOn vei găsi câteva cursuri destul de interesante care te vor ajuta în demersul tău. Vei „fura” meserie de la chefi celebrii precum Mihai Chelaru, Cătălin Pîrvu, Andrei Tamaș și nu în ultimul rând, Ștefan Popescu.

Știu că vă tentează să vă înscrieți pentru niște sume destul de ok (zic eu) la cursurile destinate bucătarilor amatori CulinaryOn, așa că o să facem o listă imediat cu ce anume ați putea învăța mai exact. Oamenii au un calendar destul de bine pus la punct pe următoarele 4 luni, așa că dacă în lista de mai jos regăsești un preparat care-ți place enorm și vrei să înveți să-l gătești perfect, înscrie-te!.

Calendarul CulinaryOn pentru luna martie

18.02 – Pizza Capriciosa, Chiftele cu piure de cartofi, prăjitură Caprese cu ciocolată și migdale

04.03 – Secrets Of Asia cu Chef Daniel Teo

10.03 – Quiche lorraine, Mini-gurgers cu pui și cartofi pai, trufe de ciocolată

15.03 – Sos de roșii picant Arrabiata, coaste de miel în crustă de fistic cu polenta

30.03 – Biban de mare

Așadar, dacă doriți să vă perfecționați în bucătărie, cursurile celor de CulinaryOn din luna martie vă pot ajuta destul de mult. Acolo unde există pasiune pentru gătit există și timp și bani pentru cursuri.

Reply